Decuria hjärta guld

GULD är en hjärtefråga för oss på Decuria.

Gemenskap, Utveckling, Leverans+ och Drivkraft är det vi brinner starkast för. GULD är värdegrunden för det som vi tycker är en drömarbetsplats! Dessutom ger guldkant i vardagen den bästa energin till oss för att leverera grymma resultat till våra kunder.

 
 
 
Gsv2.jpg

Gemenskap får vi genom att ses ofta, resa tillsammans och bry oss om varandra. Minst varannan vecka ses vi för att ha möte, utbilda oss, testa en ny aktivitet eller bara checka läget och umgås. Dessutom åker vi på två konferenser per år där vi rår om varandra och bolaget extra mycket.

Usv.jpg

Utveckling är viktigt för oss för att känna att vi rör oss framåt. Vi har stor flexibilitet när det kommer till fortbildning och vi delar med oss av erfarenheter vi får på uppdrag, utbildningar och i livet. På så sätt sker utveckling kontinuerligt, både på ett professionellt och personligt plan.

Lsv.jpg

Leverans+ ger vi till våra kunder som förtjänar det bästa från oss. Det betyder att vi alltid ger det där lilla extra genom att vara riktigt engagerade både i kollegor, arbetsuppgifter och det bolag vi är på. Utan att äventyra livsbalansen, såklart.

Dsv.jpg

Drivkraft är något som är medfött hos en Decurian.
Där vi är händer det grejer helt enkelt.

 

Låter det bra? Ansök genom att skicka ett mail till hej@decuria.se så tar vi det därifrån!