Om oss

 

Decuria grundades 2001 i Gamla Stan. Målet var att skapa ett bolag och en arbetsplats som vi längtade efter att gå till. Detta har vi uppnått! Vi arbetar ständigt efter att utvecklas och hitta nya sätt att göra Decuria till en drömarbetsplats. Vårt supermysiga kontor ligger fortfarande i Gamla Stan.

Namnet Decuria betyder “grupp om tio” på latin. Under en tid var det namnet på en enhet i den romerska armen. Enheten växte så småningom till tjugo som gick i formation med sköldar – där har du också inspirationen till vår logotyp.

Vi på Decuria drivs av att skapa ett mervärde för våra kunder, oss själva och för vårt samhälle. Detta är något vi strävar efter i allt vi tar oss för.

Om-oss.jpg
 
 

Våra inriktningar

Kravanalys

Kravanalys rymmer en rad spännande delar, alla med målet att klarlägga behov och förutsättningar och komma fram till rätt lösning, produkt eller tjänst. Vi kan ta ett helhetsansvar för ditt projekts kravarbete eller göra korta punktinsatser när du behöver dem som mest.

Vi är lyhörda till vad som sägs, men också till vad som inte sägs. Att kunna väga insikter och åsikter mot varandra, men också borra djupare när det krävs. Vår mångåriga erfarenhet har lärt oss att läsa mellan raderna.

Utöver renodlade kravanalytiker är vi på Decuria också produktägare, UX designers, verksamhetsarkitekter och processledare.

Projektledning

Ett lyckat projekt kräver en kunnig och aktiv projektledare som ständigt driver projektet framåt och samtidigt är lyhörd, pedagogisk och kreativ.

Vårt fokus ligger alltid på kundnyttan. Vi har lång erfarenhet inom en rad olika branscher och använder oss av agila eller traditionella metoder beroende på kundens önskemål och behov.

Utöver renodlade projektledare är vi på Decuria också produktägare, certifierade scrum masters, förvaltningsledare, systemägare och agila coacher.

 
 

Vårt kontor

Decurias hjärta finns i Gamla Stan där vårt kontor ligger. Kontoret är en plats där vi samlas, umgås och hittar ny energi. För att göra stunderna tillsammans extra roliga har vi ett fussballspel, en enarmad bandit (ingen fara, man kan inte förlora riktiga pengar!), en champagnekyl och ett superhärligt soffhäng.

20190409_192132.jpg
 

Behöver du hjälp i din organisation? Eller vill du bli Decurian? Skicka ett mail till hej@decuria.se så tar vi det därifrån!